Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли участь в засіданні комісії з питань дотримання законодавства про працю

, опубліковано 28 вересня 2021 о 09:56

Засідання комісії відбулося під керівництвом заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Костянтина Гоя.

До роботи комісії долучилися представники структурних підрозділів Одеської обласної державної адміністрації, територіальних відділень центральних органів виконавчої влади, організації профспілки працівників охорони здоров’я, управління Південного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров’я України, голови територіальних громад та представники підприємств-боржників.

Від податкової служби у заході взяла участь начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС в Одеській області Нінель Скобленко.

Учасники розглянули питання щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах, що функціонують у сфері охорони здоров’я та надання соціальної допомоги.

За результатами засідання керівникам підприємств надані відповідні доручення та зобов'язано забезпечити їх дотримання.

Питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах та в організаціях області є одним із ключових питань, які знаходяться на постійному контролі Головного управління ДПС в Одеській області.

На сьогодні, представники податкової служби Одеського регіону входять до складу робочих груп (комісій) з питань погашення заборгованості роботодавців перед найманими працівниками, які створені при органах місцевого самоврядування, у тому числі новоутворених територіальних громад області.