Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Одещино, вперед до перемоги!

, опубліковано 10 вересня 2021 о 16:22

Сьогодні, 10 вересня, у місті Черкаси відбулось урочисте відкриття першого етапу Спартакіади працівників Державної податкової служби України. Податківці змагаються з колегами в таких видах спорту: міні-футбол, волейбол та настільний теніс. Одещину представила команда з 21 учасника.

Від нашого регіону в заході також взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Іван Купка, начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Роман Кириленко та Голова первинної профспілкової організації працівників Головного управління ДПС в Одеській області Ольга Максімова, котрі, безпосередньо, під час змагань вболівають та підтримують учасників нашої команди.

В першому етапі зійшлись в протистоянні Вінницька, Миколаївська, Кіровоградська, Одеська, Черкаська, Херсонська області, Автономна Республіка Крим та м. Севастополь та міжрегіональні управління ДПС по роботі з великими платниками податків, котрі змагаються в зоні «Г», згідно з розподілом збірних команд.  

Вся податкова спільнота Одещини бажає перемоги нашим працівникам, неповторних вражень, цікавих змагань і гідних суперників. Ми віримо в вас та знаємо, що ви – найкращі!