Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини привітали колег захисників і захисниць України зі святом

, опубліковано 02 жовтня 2024 о 12:20

Виконуючий обов'язки начальника Головного управління ДПС в Одеській області Микола Бородюк та заступники начальника Головного управління ДПС в Одеській області Юрій Вдовиченко та Валерій Політило привітали співробітників податкової служби Одещини, які проходять військову службу у Збройних Силах України, а також учасники бойових дій з Днем захисників і захисниць України.

«В цей день ми вшановуємо тих, хто віддав своє життя за Україну та  відзначаємо наших незламних Героїв, які захищають незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Завдяки вам, ми маємо можливість жити та працювати в рідній країні. Ви стали надійним щитом від ворога, виборюючи нашу свободу. Від колективу податкової служби області та себе особисто дякуємо кожному з вас, кожному хто зараз несе службу на Півдні та Сході країни, тисячам українських воїнів, які є взірцем патріотизму та мужності», - вітаючи присутніх військовослужбовців зазначив керівник податкової служби Одещини Микола Бородюк .

За стійкість, особисту мужність і героїзм, вірність Присязі народу України, виконання службового та громадського обов’язку та з нагоди Дня захисників і захисниць України, військових податківців були нагороджені Подяками Головного управління ДПС в Одеській області.

Дякуємо вам колеги! Пишаємося вами та молимося за кожного і кожну, хто непохитно стоїть на захисті нашої держави!

Шана і Слава захисникам і захисницям!

Слава Україні!  

Фотоматеріали по темі