Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Лекція податківців Одещини студентам ОНЕУ

, опубліковано 27 вересня 2024 о 14:46

У рамках співпраці Головного управління ДПС в Одеській області та Одеського національного економічного університету відбулася зустріч у форматі лекції студентів факультету менеджменту, обліку та інформаційних технологій  з представниками податкової Одещини.

До заходу долучилися начальник управління персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Роман Кириленко, заступник начальника відділу перевірок з питань відшкодування ПДВ управління податкового аудиту Головного управління ДПС в Одеській області Сергій Левачев, головний державний інспектор відділу роботи з ризиками, моніторингу операцій та ризиків управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС в Одеській області Галина Абакарілова.

Під час лекції, Роман Кириленко розповів присутнім про місію, мету, стратегічні цілі, структуру, пріоритети роботи, особливості проходження державної служби в площині сучасних вимог та переваги кар’єри  у податковій регіону. Також податківець зазначив, що одним з напрямів роботи Головного управління ДПС в Одеській області є ефективна взаємодія з закладами вищої освіти міста Одеси та Одеської області, адже така співпраця направлена на залучення молодих фахівців до команди податківців та відмітив, що серед основних навичок випускників закладу, які дозволяють ставати до лав податкової служби є вміння оцінювати економічні процеси, ефективно управляти фінансами, забезпечувати конкурентоспроможність та удосконалювати податкове законодавство.

В свою чергу, Сергій Левачев поінформував слухачів щодо нюансів та особливостей планування, проведення документальних перевірок, а Галина Абакарілова розповіла студентам про причини і наслідки зупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Здобувачі освіти брали активну участь в обговорені актуальних питань та мали можливість отримати вичерпні роз’яснення щодо податкового законодавства.

На завершення зустрічі декан факультету менеджменту, обліку та інформаційних технологій Одеського національного економічного університету, к. е. н., доцент Володимир Видобора подякував податківцям та висловив надію на подальшу ефективну співпрацю.