Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Суб’єкти господарювання Одещини за січень-серпень 2024 року сплатили майже 2,8 млрд грн єдиного податку

, опубліковано 16 вересня 2024 о 08:20

«За січень-серпень 2024 року представники малого і середнього бізнесу регіону спрямували до місцевих бюджетів майже 2,8 млрд грн єдиного податку. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились на 20,9 відс або 482,9 млн грн», - зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Микола Бородюк.

Найбільші суми сплатили фізичні особи-підприємці – 2 млрд гривень. Від суб’єктів господарювання-юридичних осіб надійшло – 377,4 млн грн, від сільськогосподарських товаровиробників – 394,1 млн гривень.

Головне управління ДПС в Одеській області дякує всім платникам податків за фінансову підтримку нашої держави та розуміння того, як важливо сьогодні своєчасно, в повному обсязі сплачувати податкові зобов’язання.

Звертаємо увагу платників податків:

16 вересня 2024 – останній день подання платником інших податків і зборів заяви про перехід на спрощену систему, а також останній день подання платником єдиного податку заяви про перехід на іншу групу платника єдиного податку.

20 вересня 2024 – останній день сплати авансових внесків з єдиного податку фізичними особами – підприємцями, що обрали спрощену систему оподаткування І та ІІ груп за вересень 2024 року, а також останній день подання платником єдиного податку заяви про відмову від спрощеної системи.