Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетяна Кірієнко привітала студентів та викладачів Державного податкового університету з Днем знань

, опубліковано 02 вересня 2024 о 15:11

В. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко взяла участь в урочистих заходах з нагоди Дня знань у Державному податковому університеті та привітала студентів і викладачів зі святом та початком нового навчального року.

Вона, зокрема, побажала першокурсникам наповнених знаннями, відкриттями та незабутніми моментами студентських років, а викладацькому складу – сил, терпіння та успіхів студентів, які мотивуватимуть на подальші наукові досягнення та перемоги на професійній ниві.

«У вас попереду не просто роки навчання. У вас попереду декілька років трансформації, самопізнання та створення власного нового «я». Університет – це не лише про лекції та підручники. Це також про те, що треба створити – себе. Це про те, як знайти своє справжнє покликання. Податкова справа – це більше, ніж просто цифри та закони. Це про соціальну справедливість, про баланс, про підтримку держави і людей», – звернулась Тетяна Кірієнко до студентів університету.

Вона зазначила, що багато з сьогоднішніх студентів Державного податкового університету у майбутньому будуватимуть свою професійну кар’єру у лавах податкової служби. І їх знання, ентузіазм та готовність до змін – це те, що допоможе успішно розвиватись державі та рухатися вперед.

 

Фотоматеріали по темі

Тетяна Кірієнко привітала студентів та викладачів Державного податкового університету з Днем знань