Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як отримати послугу Дія.QR

, опубліковано 29 серпня 2024 о 15:25

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що новий сервіс у Дії - Дія.QR - це зручний спосіб передачі копій цифрових документів у Дії на електронну пошту компанії/установи.

Для підключення до Дія.QR компанії або установі потрібно зайти на портал Дія, зареєструватися і авторизуватися на порталі Дія за допомогою КЕПу керівника організації або ФОП для отримання QR-коду.

Якщо ви авторизуєтесь на порталі вперше — необхідно заповнити дані профілю (електронна пошта, телефон, паспортні дані).

Натисніть кнопку Увійти до кабінету‎ та пройдіть авторизацію.

Після успішної авторизації перейдіть до розділу Відомості про мене — Бізнес

Оберіть Дія.QR та натисніть на кнопку Стати партнером

Створіть акаунт партнера та натисніть Далі

Ознайомтесь з умовами публічної оферти та натисніть Далі

Підпишіть заяву про приєднання за допомогою КЕПу керівника організації / ФОП. Ви зареєструвались як партнер і можете створити власний Дія.QR

Створіть відділення. Тут ви маєте вказати детальну назву компанії/установи, від якої буде йти запит на отримання копій документів — користувачі бачитимуть її при підтвердженні запиту на передачу копій.

Підтвердьте електронну пошту. Будьте уважні, на цю пошту користувачі/відвідувачі надсилатимуть вам копії своїх цифрових документів.

Вкажіть назву послуги та перелік документів, які необхідні для отримання цієї послуги.

Якщо вам потрібен однаковий пакет копій цифрових документів для декількох послуг, ви можете вказати їхні назви через кому та зробити один QR-код. Перед визначенням переліку документів перевірте наявність законних підстав для отримання та обробки таких персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних».

Зверніть увагу, якщо у користувача не буде хоч одного із запитуваних вами документів у застосунку Дія — передача інших буде неможлива. Тож рекомендуємо робити різні пакети запитуваних документів. Крім того, Вам потрібно вказати коректну й зрозумілу назву послуги, користувачі бачитимуть її під час підтвердження запиту на передачу копій цифрових документів. Назва послуги повинна відображати мету обробки персональних даних користувача.

Отримайте QR-код у кабінеті (налаштування послуги завантажити SVG/PDF).