Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу податкової служби студентам Одеського державного університету внутрішніх справ

, опубліковано 05 липня 2024 о 15:52

Начальник управління персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Роман Кириленко провів лекцію для студентів Одеського державного університету внутрішніх справ.

Головна мета зустрічі – виховання податкової культури молодого покоління та налагодження комунікації, щодо подальшого працевлаштування в органах податкової служби регіону.

На лекції слухачів було ознайомлено з основними аспектами загальної та спрощеної системами оподаткування, видами податків, які є основою наповнення державного та місцевих бюджетів, про терміни та порядок сплати майнових податків, а також про те, хто є платниками на рухоме чи нерухоме майно.

Посадовець наголосив на важливості добровільної сплати податків до бюджетів всіх рівнів платниками, оскільки сплачені податки в подальшому спрямовуються на фінансування армії, покращення інфраструктури та соціального захисту населення.

Роман Кириленко проінформував присутніх про переваги роботи на державній службі та зазначив, що податкова регіону приділяє особливу увагу взаємодії з молоддю, адже саме вони – це кадровий потенціал податкової, а також майбутнє нашої країни.