Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо граничного терміну сплати податкових зобов’язань з податку на додану вартість та рентної плати за користування надрами за травень 2024 року

, опубліковано 24 червня 2024 о 15:26

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що 30 червня 2024 є граничним терміном сплати податкових зобов’язань з податку на додану вартість та рентної плати за користування надрами за травень 2024 року.

Відповідно до п. 57.1 ст. 57 Податкового кодексу України (зі змінами та доповненнями), якщо граничний строк сплати податкового зобов'язання припадає на вихідний або святковий день, останнім днем сплати податкового зобов'язання вважається операційний день, що настає за вихідним або святковим днем.

При цьому, з метою вчасного здійснення розрахунків та надходження коштів до бюджету, недопущення формування податкового боргу, рекомендуємо здійснити всі необхідні платежі з ПДВ та рентної плати за користування надрами заздалегідь - до 28 червня 2024 року.

Дякуємо сумлінним платникам за своєчасне подання податкової звітності до контролюючого органу та своєчасну сплату податків, зборів, платежів до бюджетів всіх рівнів!