Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головним управлінням ДПС в Одеській області продовжується робота щодо протидії незаконному обігу алкогольних напоїв

, опубліковано 20 червня 2024 о 16:40

Головним управлінням ДПС в Одеській області на постійній основі здійснюються активні заходи податкового контролю в частині протидії незаконному обігу підакцизних товарів на території області.

Контролюючим органом здійснюються зазначені заходи в тісній взаємодії з підрозділами Національної поліції Одещини.

Так, під час проведення фактичної перевірки, фахівцями відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС в Одеській області в черговий раз припинено незаконну реалізацію алкогольних напоїв на території міста Одеси. Торгівля підакцизною продукцією у магазині здійснювалася за відсутності відповідної ліцензії.

З метою припинення незаконної діяльності на місце події були викликані співробітники Головного управління Національної поліції в Одеській області. В результаті проведення відповідних заходів, вилучено 225 пляшок алкогольної продукції на загальну суму 32 980 гривень та складено протокол про адміністративне правопорушення.

Головне управління ДПС в Одеській області застерігає суб’єктів господарювання щодо недопущення здійснення незаконної господарської діяльності, у тому числі з підакцизними товарами.

Для оперативного реагування на незаконну господарську діяльність (торгівля без державної реєстрації, без застосування РРО/ПРРО, без наявності відповідних ліцензій, тощо), пропонуємо громадянам інформувати щодо таких випадків у чат-бот «StopViolationBot» месенджеру «Telegram».