Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС в Одеській області продовжує активно співпрацювати з Одеським національним економічним університетом

, опубліковано 27 травня 2024 о 16:45

27 травня 2024 року відбулось засідання атестаційної комісії з захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів освітньої програми «Податкова та митна справа» кафедри фінансів Одеського національного економічного університету, в якому взяв участь начальник управління персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Роман Кириленко, який є Головою атестаційної комісії.

Засідання відбулось у форматі онлайн, у ході якого студенти університету продемонстрували набуті знання, професійні навички та отримані компетентності, які сприятимуть їхньому подальшому професійному зростанню.

Роман Кириленко висловив подяку викладачам та випускникам - бакалаврам за організованість, креативність, стратегічне мислення та орієнтованість на результат, високий рівень підготовки, глибокий аналіз обраних тем, розуміння проблематики сьогодення та шляхів вирішення актуальних проблем. Побажав кожному випускнику натхнення та нових досягнень на професійній ниві, наголосивши на перспективі працевлаштування в податковій службі Одещини.

На завершення заходу Роман Кириленко відмітив, що серед основних навичок випускників ОНЕУ, які дозволяють ставати до лав податкової служби є вміння оцінювати економічні процеси, ефективно управляти фінансами, забезпечувати конкурентоспроможність та удосконалювати податкове законодавство.