Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Навчальний захід в податковій Одещини

, опубліковано 23 травня 2024 о 10:48

Для податківців Головного управління ДПС в Одеській області представниками Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку проведено навчання на теми: «Впровадження змін та прийняття ефективних рішень», «Цифрові сліди в Інтернеті», «Персональна та корпоративна безпека».

Під час заходу проректор з навчальної роботи Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Світлана Хаджирадєва окреслила основні критерії щодо прийняття рішень, базові моделі та стратегії впровадження змін.

З питання щодо класифікацій та особливостей цифрового сліду в Інтернеті та їх методів формування, ознайомив старший викладач кафедри комп’ютерної інженерії та інформаційних систем факультету Інформаційних технологій та кібербезпеки Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Роман Царьов.

Крім того, кандидат філософських наук, доцент кафедри кібербезпеки, керівник лабораторії технічних засобів охорони, помічник декана факультету інформаційних технологій та кібербезпеки по роботі з партнерами та стейкхолдерами Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку Сергій Стайкуца звернув увагу присутніх на питаннях персональної та корпоративної безпеки.

Учасники навчання визначили основні напрями даного заходу, які є пріоритетними для Головного управління ДПС в Одеській області, в рамках якої в подальшому будуть розвиватись професійні програми, котрі можливо реалізовувати на базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку.

Податківці Одещини отримали корисну інформацію щодо нових можливостей удосконалення діяльності, в умовах сучасних змін, з метою належного виконання свої завдань та наголосили на ефективності таких заходів для подальшої співпраці.