Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Одещини та Об'єднання організацій роботодавців Одеської області провели робочу зустріч

, опубліковано 19 січня 2024 о 09:33

Сьогодні відбулося чергова зустріч у рамках комунікаційної податкової платформи з представниками Головного управління ДПС в Одеській області та Об'єднання організацій роботодавців Одеської області.

В заході взяли участь заступник начальника управління – начальник відділу роботи з ризиками, моніторингу операцій та ризиків управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС в Одеській області Дмитро Гапіч, заступник начальника відділу роботи з ризиками, моніторингу операцій та ризиків управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС в Одеській області Денис Сухачов та представники Об'єднання організацій роботодавців Одеської області.

Учасники опрацювали низку звернень, які представники бізнесу надіслали на адресу Об'єднання організацій роботодавців Одеської області, щодо питань адміністрування податку на додану вартість, обговорювали системні питання у сегменті зупинки реєстрації податкових накладних, подання таблиць даних платника ПДВ та причини неврахування таблиць регіональною комісією Головного управління ДПС в Одеській області.

Представники податкової служби регіону надали роз’яснення, відповіли на всі запитання присутніх, зазначивши, що комунікація та співпраця з представниками Об'єднання організацій роботодавців Одеської області дозволяє швидко, оперативно врегульовувати проблемні питання бізнесу.

Звертаємо увагу, що для оперативної та якісної взаємодії з бізнес - спільнотою в Головному управлінні ДПС в Одеській області діє комунікаційна податкова платформа od.ikc@tax.gov.ua.

Також, отримати роз’яснення можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.