Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація з бізнесом у пріоритеті податкової Одещини

, опубліковано 24 квітня 2024 о 10:30

Заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Валерій Політило взяв участь у воркшопі “ Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів”, який організований Міжнародним закритим жіночим бізнес-клубом “Business Woman Club”.

Також на заході були присутні представники Одеської обласної військової адміністрації та органів місцевого самоврядування, жінки-підприємиці різних сфер бізнесу Одещини, громадські діячі та експерти.

Програма заходу об’єднала презентаційну сесію на тему: “Взаємодія місцевої влади і бізнесу задля розвитку економіки країни” та практичні частини воркшопу: “Стратегія та концепція бізнесу. Основи бізнес-планування для отримання грантової підтримки”, “Податкове законодавство та правовий захист для ведення бізнесу в Україні”, “Штучний інтелект. Експортні можливості бізнесу”, а також ярмарку вакансій, де місцеві компанії представили можливості працевлаштування.

“Попри складність економічної ситуації в країні, на Одещині реєструються нові суб'єкти господарювання, створюються нові робочі місця, сплачуються податки, збори, платежі, які є вкрай важливими в реаліях сьогодення. Комунікація з бізнесом відображає відкритість і цілеспрямованість податкової служби, спрямовану на стимулювання економічного розвитку та наповнення бюджету країни”, - підкреслив податківець.

Під час свого виступу Валерій Політило зосередив увагу на змінах в податковому законодавстві для підприємців у 2024 році, важливих аспектах оподаткування та перевагах для бізнесу.

Учасники воркшопу мали можливість обмінятися думками з приводу важливої теми, конструктивної та ефективної роботи.

Валерій Політило зазначив, що завдячуючи сумлінності бізнес-спільноти регіону, забезпечуються надходження податків та зборів, а це в свою чергу сприяє соціальній захищеності населення та стабільному економічному майбутньому держави.