Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сфера торгівлі складною побутовою технікою під контролем податківців Одещини

, опубліковано 22 лютого 2024 о 14:26

Головне управління ДПС в Одеській області для забезпечення декларування платниками податків реальних доходів від провадження господарської діяльності продовжує здійснення контролю за дотриманням порядку проведення розрахунків суб’єктами господарювання під час роздрібної торгівлі технічно складних побутових товарів.

Так, одночасне проведення контрольно-перевірочних заходів, співробітниками відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС в Одеській області трьох мережевих магазинів з реалізації, в тому числі й через Інтернет, технічно складних побутових товарів, забезпечило можливість зафіксувати не проведення розрахункових операцій через програмні реєстратори розрахункових операцій.

До порушника у терміни, визначені законодавством, буде застосовано відповідні штрафні (фінансові) санкції в сумі 325,39 тис. гривень. 

Акцентуємо увагу, що виконання вимог законодавства, безпосередньо чи опосередковано пов’язаного із поповненням державної скарбниці, є почесним та безкомпромісним обов’язком кожного платника податків нашої держави!

Головне управління ДПС в Одеській області сподівається на високий рівень правової свідомості суб’єктів господарювання та належне і добросовісне виконання обов’язків платниками податків України.