Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За січень-листопад 2023 року платники податків Одеської області сплатили до бюджетів усіх рівнів понад 3,8 млрд грн податку на майно

, опубліковано 14 грудня 2023 о 11:25

«За 11 місяців 2023 року платниками податків Одещини сплачено понад 3,8 млрд грн податку на майно. У порівнянні з показниками січня-листопада минулого року надходження збільшились на 0,8 млрд гривень», – повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Руслан Хван.

Із загальної суми, до бюджетів усіх рівнів сплачено 807,8 млн грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, 2993,9 млн гривень земельного податку та 11,4 млн грн транспортного податку.

Нагадаємо, що сплачені платниками майнові податки зараховуються винятково до бюджету громади, на території якого знаходиться об’єкт оподаткування. Саме тому майнові податки залишаються вагомим джерелом надходжень до бюджетів територіальних громад, а сумлінна їх сплата є запорукою розвитку адміністративно-територіальних одиниць та добробуту місцевих жителів.

Гаряча лінія ДПС: 0800 501 007
Контакт-центр Податкової t.me/DPS_ContactCenter_bot
Чат-бот ДПС «StopViolationBot» t.me/StopOverpriceBot
Мобільний застосунок «Моя податкова»
Android https://play.google.com/store/apps/details?id=my.tax.gov.ua
iOS https://t1p.de/lgu5a
Онлайн-навчання: https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya/
Для оперативної комунікації з інститутами громадянського суспільства в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи: https://t1p.de/aq4sp
Підпишись на телеграм канал t.me/tax_gov_ua