Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Руслан Хван взяв участь у засіданні колегії Одеської обласної державної (військової) адміністрації

, опубліковано 08 грудня 2023 о 14:44

Під керівництвом голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації Олега Кіпера відбулось засідання колегії Одеської обласної державної (військової) адміністрації, в якому взяв участь виконувач обов’язків начальника Головного управління ДПС в Одеській області Руслан Хван.

Учасники засідання - голови районних державних адміністрацій та територіальних громад області, керівники структурних підрозділів Одеської обласної державної (військової) адміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, розглянули проєкти обласного бюджету Одеської області та програму соціально-економічного та культурного розвитку Одеської області на 2024 рік.

Питання формування та наповнення дохідної частини бюджетів всіх рівнів знаходяться на постійному контролі податкової служби Одеського регіону, є предметом тісної співпраці та комунікації з Одеською обласною державною (військової) адміністрацією та органами влади на місцях.

Так, за січень-листопад поточного року до зведеного бюджету платники податків Одещини сплатили 39,1 млрд грн податків і зборів, що перевищує минулорічний показник відповідного періоду на 19,6 відс, або на 6,4 млрд гривень.

У 2024 році пріоритетними напрямами роботи Головного управління ДПС в Одеській області залишаються ефективне адміністрування податків, зборів та платежів, а також високий рівень сервісного обслуговування платників податків.