Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини продовжують консультувати щодо питань застосування РРО/ПРРО на ринках регіону

, опубліковано 28 серпня 2023 о 14:45

Фахівці відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту податкової служби Одещини продовжують роз'яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність на території ринку «Новий ринок».

Зокрема, податківці розповідають про основні аспекти Закону України №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» в частині застосування РРО/ПРРО, поновлення застосування з 01.10.2023 року штрафних (фінансових) санкцій за порушення здійснення розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг для всіх суб’єктів господарювання.

Під час зустрічі було акцентувано увагу платників податків, що під час перевірки використовується виключно ризикорієнтовний підхід до організації та здійснення контрольно-перевірочних заходів та не проводиться безпідставна перевірка платників податків.

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що з інформацією стосовно застосування ПРРО можна ознайомитися в банері «Програмні РРО» за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/