Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова Одещини та експертна група регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена провели чергове засідання

, опубліковано 07 серпня 2023 о 13:50

Сьогодні відбулося чергове засідання у рамках комунікаційної податкової платформи з представниками Головного управління ДПС в Одеській області та експертної групи регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена. Учасники опрацювали низку звернень, які представники бізнесу надіслали на адресу Ради бізнес-омбудсмена. 

У заході взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Валерій Політило, заступник начальника відділу роботи з ризиками, моніторингу операцій та ризиків управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС в Одеській області Денис Сухачов та інспектор експертної групи регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена, які розглядають відповідні скарги Марія Козленко.

Податківці Одещини надали роз’яснення з питань відмови у реєстрації податкових накладних, щодо причин неврахування таблиць регіональною комісією Головного управління ДПС в Одеській області віднесення суб’єкта господарювання до переліків ризикових та рекомендації щодо дій у рамках норм податкового законодавства.

Нагадаємо, що для оперативної комунікації з бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Отримати роз’яснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.