Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Упродовж шести місяців 2023 року платники податків області зареєстрували 4044 програмних РРО

, опубліковано 07 липня 2023 о 12:54

За січень-червень поточного року 2807 представників бізнесу Одещини скористались безкоштовними програмними рішеннями від ДПС, зареєструвавши 4044 програмних РРО (ПРРО).

Серед тих, хто зареєстрував програмні РРО, 141 – це юридичні особи та 2666 – фізичні особи – підприємці. Юридичними особами зареєстровано – 775 ПРРО, а фізичними особами – підприємцями – 3269 програмних РРО.

Як зазначив в. о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Микола Бородюк, з моменту запровадження ПРРО – з 01.08.2020 року – в Одеському регіоні кількість зареєстрованих ПРРО склала 16219, а перевагами програмного рішення скористалися 11989 платник податків області. 

Позитивна динаміка свідчить, що представники бізнесу Одещини все більше надають перевагу саме програмним РРО.

ПРРО - це зручність у користуванні, економія часу, ресурсів платників, фіскальний чек можна відправити покупцю онлайн або роздрукувати, а програмне забезпечення від ДПС надається безкоштовно, завантажується на будь – який  комп’ютер чи гаджет на платформах WEB, Android, iOS або Windows.

Детальна інформація про програмні реєстратори розрахункових операцій – за покликанням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/