Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аграрна галузь – фундамент економіки та запорука добробуту

, опубліковано 21 червня 2023 о 10:42

В Білгород-Дністровському районі Одеської області пройшла нарада з питань підготовки до збиральних робіт «Жнива 2023» під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера.

Одещина — лідер агросектору країни, навіть в умовах воєнного стану. Праця аграріїв дозволяє тримати економіку України, допомагати ЗСУ та рятувати світ від продовольчої кризи. 

Попри ризики війни, аграрії Одеського регіони продовжують боротьбу за майбутній врожай, адаптуючись до нових реалій, спрямовуючи зусилля на перемогу.

Від податкової служби Одещини в заході взяв участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Валерій Політило.

Під час наради, посадовець детально зупинився на вимогах чинного податкового законодавства щодо експорту сільськогосподарської продукції, зберігання та продажу палива, а також поновлення планових та позапланових перевірок.

Найважливіше завдання аграріїв - зберегти кожне зернятко, щоб забезпечити країну та врятувати мир у війні за продовольчу безпеку. 

В цілому по Одеській області цьогоріч необхідно провести жнива на площі більше 1 мільйона гектар: 538 тисяч гектар озимої пшениці і тритикале; 194 тисячі гектар озимого ячменю; 7600 гектар ярої пшениці; 46 000 гектар ярого ячменю; майже 218 000 - озимого ріпаку і 3300 гектар ярого; 20 500 гектар гороху і 1200 гектар вівса.

Пишаємося нашими аграріями, віримо в Україну. І діємо разом заради Перемоги!