Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова зустріч податківців Одещини з представниками експертної групи регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена

, опубліковано 19 травня 2023 о 13:21

В рамках комунікаційної податкової платформи та з метою ефективного реагування на запити бізнес спільноти, сьогодні, 19 травня 2023 року, відбулася чергова зустріч фахівців Головного управління ДПС в Одеській області та експертної групи регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена.

У заході взяли участь заступники начальника Головного управління ДПС в Одеській області Микола Бородюк, Володимир Попов, податківці Головного управління ДПС в Одеській області за напрямами роботи та інспектори експертної групи регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена, які розглядають відповідні скарги Андрій Боднарчук, Володимир Куценко, Кирило Номінас, Марина Павленчик.

Учасники розглянули низку питань щодо реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних податкових накладних/розрахунків коригування, подання таблиць даних платника ПДВ та причини не врахування таблиць регіональною комісією Головного управління ДПС в Одеській області віднесення суб’єкта господарювання до переліків ризикових, внесення інформації про узгодження бюджетного відшкодування ПДВ.

Представники податкової служби Одещини надали роз’яснення, відповіли на запитання учасників, відзначивши ефективність та результативність співпраці з експертною групою регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена, адже така комунікація дозволяє швидко, оперативно врегульовувати проблемні питання бізнесу.

Звертаємо увагу, що для оперативної та якісної взаємодії з бізнес - спільнотою в Головному управлінні ДПС в Одеській області діє комунікаційна податкова платформа od.ikc@tax.gov.ua.

Також, отримати роз’яснення можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.