Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС демонструє успішність концентрації напрямів ТЦ, оподаткування нерезидентів, КІК, пасивних доходів в єдиний ефективний інструмент контролю за правилами міжнародного оподаткування

, опубліковано 01 травня 2023 о 17:48

ДПС долучилася до Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції на тему: «Синергетичні драйвери розвитку обліку, податкового аудиту та бізнес-аналітики», що організована на базі Державного податкового університету.

Ця конференція є важливим заходом для фахівців-практиків, фінансових експертів, науковців, державних службовців та інших спеціалістів, які займаються питаннями обліку, контролю та аналізу.

У рамках конференції ДПС представила доповідь і вкотре продемонструвала успішність та ефективність об’єднання в одному підрозділі функцій податкового контролю за такими напрямами діяльності, як трансфертне ціноутворення, виплата пасивних доходів, діяльність нерезидентів та контрольованих іноземних компаній, що, в свою чергу, відповідає передовим світовим практикам та підтверджує готовність України до євроінтеграції.

Такі івенти для ДПС – додаткова нагода поглибити знання з найновіших тенденцій та практичних інструментів, знайти нові ідеї та підходи для вдосконалення власної діяльності.

Пишаємося можливістю бути учасниками цієї конференції та сподіваємося на участь у подальших спільних заходах.