Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій 

, опубліковано 28 березня 2023 о 10:16

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що ДПС України наказом від 10.01.2023 №15 (далі – Наказ №15) внесено зміни до наказу ДПС України від 21.12.2020 № 744 «Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій» затверджено у новій редакції Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій (далі – Реєстр РРО). 

Оновлений Реєстр РРО містить перелік РРО, дозволених до первинної реєстрації, а також первинна реєстрація яких заборонена.

Реєстр РРО представлений у вигляді таблиці, що складається з двох частин: перша – містить перелік моделей, дозволених до первинної реєстрації в органах державної податкової служби; друга – містить перелік моделей, строк первинної реєстрації (дії сертифікатів відповідності) яких закінчився.

В таблиці наведено наступну інформацію щодо кожної моделі РРО: назва, версії внутрішнього програмного забезпечення, найменування та місцезнаходження заявника і виробника, строк первинної реєстрації в органах ДПС, дата та номер рішення про включення до Реєстру РРО, а також сфера застосування відповідного РРО.

Детальніше на вебпорталі ДПС України за посиланням https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/320822.html