Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулася чергова зустріч податківців регіону з представниками експертної групи Ради бізнес-омбудсмена

, опубліковано 24 березня 2023 о 13:02

Сьогодні, у рамках Комунікаційної податкової платформи фахівці Головного управління ДПС в Одеській області провели зустріч з представниками експертної групи регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена.

У заході взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов, заступник начальника відділу роботи з ризиками, моніторингу операцій та ризиків управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС в Одеській області Денис Сухачов, інспектори експертної групи регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена, які розглядають відповідні скарги Олена Чорна, Василь Суховий.

Учасники розглянули низку питань щодо реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних податкових накладних/розрахунків коригування, подання таблиць даних платника ПДВ та причини не врахування таблиць регіональною комісією Головного управління ДПС в Одеській області віднесення суб’єкта господарювання до переліків ризикових.

Представники податкової служби регіону надали роз’яснення та відповіли на запитання учасників, відзначивши дієвість співпраці з експертною групою регіонального рівня Ради бізнес-омбудсмена щодо запитів бізнесу.

Податківці Головного управління ДПС в Одеській області завжди відкриті до комунікації з організаціями, які представляють інтереси платників. Це дозволяє ефективно реагувати на проблеми, які виникають у бізнес-спільноти, та в межах компетенції вживати заходи для їх вирішення.

Нагадаємо, що для оперативної комунікації з представниками інститутів громадянського суспільства, бізнес – асоціацій в Головному управлінні ДПС в Одеській області діє комунікаційна податкова платформа od.ikc@tax.gov.ua.

Отримати роз’яснення також можна за телефонами «гарячих ліній» та у Контакт-центрі ДПС.