Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями підрозділу трансфертного ціноутворення забезпечено надходження до бюджету понад 800 тис гривень

, опубліковано 14 грудня 2022 о 13:30

На обліку в Головному управлінні ДПС в Одеській області перебувають 317 представництв (постійних) нерезидентів та нерезидентів.

За 11 місяців 2022 року опрацьовано 65 повідомлень про набуття (початок здійснення фактичного контролю) або відчуження частки (припинення фактичного контролю) резидентом в іноземній юридичній особі або майнових прав на частку в активах, доходах чи прибутку утворення без статусу юридичної особи та встановлено 42 контрольовані іноземні компанії, що знаходяться під контролем фізичних та юридичних осіб.

Фахівцями Головного управління ДПС в Одеській області проведена документальна позапланова виїзна перевірка платника податків, за результатами якої донарахована сума основного платежу та  штрафних санкцій  становить 808,3 тис грн та в повному обсязі сплачена до бюджету.

За результатами роз’яснювальної роботи з платниками податків з питання оподаткування податком на прибуток доходів нерезидентів, прирівняних до дивідендів з урахуванням норм міжнародних договорів суб’єктами господарювання самостійно скориговано та сплачено до бюджету 12,5 тис гривень.