Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Одещини спрямували до бюджетів громад понад 2,2 млрд грн плати за землю

, опубліковано 10 листопада 2022 о 09:35

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що протягом січня – жовтня поточного року орендарі та власники земельних ділянок направили до місцевих бюджетів Одеського регіону 2,2 млрд грн земельного податку та орендної плати. Зокрема, у жовтні до бюджетів громад надійшло 242,6 млн грн плати за землю.

Найбільші надходження земельного податку і орендної плати за 10 місяців 2022 року забезпечили суб'єкти господарювання - юридичні особи – майже 2 млрд гривень, а фізичні особи – власники земельних ділянок - 0,2 млрд гривень.

Нагадуємо, 21 листопада – останній день подання податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) за жовтень у разі не подання податкової декларації на 2022 рік. Крім того, це останній день подання фізичними особами - підприємцями податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) за жовтень 2022 року, у разі не подання податкової декларації на 2022 рік.