Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Одещина: за 7 місяців поточного року надано понад 119 тисяч адміністративних послуг

, опубліковано 25 серпня 2022 о 15:32

Протягом січня – липня 2022 року Головним управлінням ДПС в Одеській області надано майже 119180 адміністративних послуг.

Найбільш запитуваними серед 79 адміністративних послуг, які надає податкова служба Одеського регіону, стали, зокрема:

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків  - 43379 карток;

-  надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 17204 витяги;

-  реєстрація платника єдиного податку – 12164 платника;

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 12093 довідки.

Для зручності та комфортності платників податків в умовах дії правового режиму воєнного стану сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків.

Нагадуємо, що з 18 липня 2022 року сервісне обслуговування платників податків (платників єдиного внеску), зокрема, приймання кореспонденції, надання адміністративних послуг, прийняття паперової звітності, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється податковими органами ДПС Одеської області за оновленим графіком роботи:

Понеділок – четвер: з 09 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв.

П'ятниця: з 09 год. 00 хв. до 16 год. 45 хв.

Перерва на обід: з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв.

Субота, неділя – вихідний.

Пріоритетний час для прийому громадян похилого віку та осіб з інвалідністю з 10 год. 00 хв. до 12 год. 00 хвилин.

Звертаємо увагу, що в умовах дії правового режиму воєнного стану під час оголошення повітряної тривоги сервісне обслуговування платників податків припиняється на технічну перерву.

Також, платники податків можуть отримати інформаційно - довідкові послуги та консультації у Контакт-центрі ДПС за тел.: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів). А громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати  до Контакт-центру  зі стаціонарного або мобільного телефону за номером:+380 44 454 16 13. 

Адреси державних податкових інспекцій, номери телефонів та умови надання адміністративних послуг детальніше за посиланням https://od.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

Крім того, платники податків можуть скористатися електронними сервісами ДПС та Електронним кабінетом (cabinet.tax.gov.ua), які працюють, але з певними обмеженнями, що зумовлено необхідністю захисту прав платників.