Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одеського регіону взяли участь у відкритій зустрічі з представниками аграрного сектору

, опубліковано 17 серпня 2022 о 16:45

Фахівці Головного управління ДПС в Одеській області 17 серпня 2022 року долучилися до відкритої зустрічі з агросектором Біляївського району, яка відбулася за участі керівництва громади.

У заході взяли участь директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної військової адміністрації Алла Стоянова, начальник Причорноморського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС в Одеській області Юрій Реут, головний державний інспектор Причорноморського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Інна Нікітенко, головний державний інспектор Причорноморського відділу податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Олена Бондаренко та представники Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

Під час зустрічі учасники розглянули питання щодо розблокування податкових накладних, стану надходжень до бюджету громади від сільськогосподарських товаровиробників, та інші питання, які стосуються діяльності аграрного сектору.

Юрій Реут доповів присутнім про стан надходжень до бюджету громади  від сільськогосподарських товаровиробників.

Крім того, податківець запросив учасників зустрічі активно користуватися комунікаційною податковою платформою, яка створена при Головному управлінні ДПС в Одеській області. Детальніше за посиланням https://od.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/603494.html.

Новий формат спілкування сприятиме ефективній комунікації з представниками інститутів громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями, пришвидшить вирішення актуальних питань та прийняття відповідних управлінських рішень.

Головне управління ДПС в Одеській області завжди готове надавати кваліфіковану допомогу на звернення платників податків, використовуючи різні формати взаємодії, адже взаємодія – це найважливіший крок до ефективного результату праці.