Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги жителів Арцизького району!

, опубліковано 10 травня 2022 о 08:00

У зв’язку з виведенням з ладу лінії електромереж в м. Арциз, роботу Центру обслуговування платників Арцизької державної податкової інспекції Головне управління ДПС в Одеській області призупинено.

У разі необхідності отримання адміністративних послуг та консультацій мешканці Арцизького району можуть звертатись до найближчого Центру обслуговування платників. Адреси, номери телефонів та режим роботи ЦОП  за посиланням https://od.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

Перелік адміністративних послуг та порядок їх надання за посиланням https://od.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

Також, в Головному управління ДПС в Одеській області працюють «гарячі лінії» для надання консультацій платникам податків https://od.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/579529.html.

Звертаємо увагу, що платники податків можуть скористатися електронними сервісами ДПС та Електронним кабінетом, які працюють, але з певними обмеженнями, що зумовлено необхідністю захисту прав платників. Про особливості роботи електронних сервісів можна дізнатись за посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/576184.html.