Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оновлено форму податкової декларації з плати за землю

, опубліковано 18 березня 2022 о 10:34

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що нова редакція форми податкової декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) затверджена наказом Мінфіну від 18.02.2022 р. № 83.

Тепер в податковій декларації вказуватимуть код КАТОТТГ адміністративно-територіальних одиниць.

Також для зменшення помилок (розбіжностей) при поданні уточнюючих податкових декларацій, забезпечення спрощення ведення автоматизованого обліку та аналізу поданих документів як з боку платників, так і контролюючих органів, а також розширення надалі сервісного обслуговування платників запроваджується позиція "Реєстраційний номер декларації в контролюючому органі, яка уточнюється".

Податкову декларацію приводять у відповідність до п. 50.1 ПКУ в частині порядку визначення розміру штрафної санкції, до п. 129.4 ПКУ в частині нарахування пені та до Типової інструкції з діловодства в міністерствах, інших центральних та місцевих органах виконавчої влади, затвердженої постановою КМУ від 17.01.2018 р. № 55, зокрема щодо застосування замість слів "ім'я", "ініціали" словосполучення "власне ім'я".

Ми сильні та разом все здолаємо!

УКРАЇНА понад усе!

#StopRussianAggression

#разомпереможемо

#разомМиСила