Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Детально про РРО та/або ПРРО: зустріч з підприємцями та представниками громади

, опубліковано 28 січня 2022 о 17:32

В рамках заходів, направлених на обізнаність платників податків в питаннях застосування РРО та/або ПРРО, начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС в Одеській області Олексій Гудзь провів зустрічі з підприємцями ринку «Старокінний», торгівельного центру «33 квадратних метри», а також представниками страхових компаній міста Одеси та офіційних дилерів з продажу (обслуговування) автомобілів.

Крім того, питання щодо застосування суб’єктами господарювання РРО та/або ПРРО стало темою обговорення під час зустрічі з представниками Фонтанської територіальної громади.

Учасникам зустрічей надані вичерпні роз’яснення щодо застосування фізичними особами – підприємцями - платниками єдиного податку РРО та/або ПРРО з 01.01.2022 року, ведення обліку товарних запасів за місцем продажу, а також відповіді на питання.  

Нагадуємо, що з інформаційними матеріалами щодо застосування ПРРО, використання яких значно спрощує процес реєстрації розрахункових операцій, можна ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.