Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вшанування пам'яті жертв Голокосту

, опубліковано 27 січня 2022 о 15:07

В Прохоровському сквері проведено церемонію вшанування пам’яті жертв Голокосту, в котрій взяли участь І-й заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков, Одеський міський голова Геннадій Труханов, колишні в’язні гетто і концтаборів, дипломати, представники єврейських центрів та організацій, різних родів військ Збройних Сил України, керівники навчальних закладів і громадськість.

До офіційних заходів присвячених Дню пам’яті жертв Голокосту і в’язнів гетто, долучився виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС в Одеській області Анатолій Бондаренко.

День пам’яті жертв Голокосту – трагічна дата, котра нагадує кожному про біду всесвітнього масштабу, про жорстокі вбивства єврейського народу та інших національних меншин.

В кожному куточку світу є знаменні місця, присвячені пам’яті жертв цієї масштабної трагедії. В Одесі одним з таких пам’ятних місць жертв Голокосту є скульптурна композиція в Прохоровському сквері. Саме тут, до підніжжя пам’ятника «Дорога смерті», учасники церемонії поклали квіти, ушанувавши  пам'ять жертв Голокосту хвилиною мовчання.

Голокост – це біль втрачених поколінь!

Вічна пам'ять!