Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці та громадськість окреслили план роботи на 2022 рік

, опубліковано 26 січня 2022 о 14:39

Проведено чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області, в якому взяли участь виконуючий обов'язки начальника Головного управління ДПС в Одеській області Анатолій Бондаренко, член ініціативної групи з формування складу Громадської ради при ДПС Дмитро Олексієнко, голова Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області Володимир Мазарак, члени ради та фахівці податкової служби Одещини за окремими напрямами діяльності.

В ході заходу обговорено вимоги щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій, відповідно до Закону України від 6 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Також, начальник відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій та спрощеної системи оподаткування управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків  Головного управляння ДПС в Одеській області Вікторія Сєвєрова, пояснила присутнім порядок визначення доходів для платників єдиного податку третьої групи (юридичних осіб)  відповідно до ст.292 Податкового кодексу України.

На завершення присутні заслухали підсумки діяльності Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області за 2021 рік та ознайомились з планом роботи на 2022 рік. Основний акцент зроблено на плідній співпраці Громадської ради з керівництвом податкової Одещини та бізнес спільнотою, з метою отримання консультаційної допомоги в частині оподаткування малого і середнього бізнесу.

«Головне управління ДПС в Одеській області завжди готове до співпраці з громадськістю та бізнесом. Податківці відкриті до діалогу з суб’єктами господарювання регіону, та продовжуватимуть надавати практичну допомогу у вирішенні проблемних питань в частині оподаткування», – підсумував Анатолій Бондаренко.