Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Е-сервіси ДПС – доступно та комфортно!

, опубліковано 10 грудня 2021 о 14:00

Використання електронних сервісів ДПС значно спрощує взаємодію платників з податковими органами.

Найпопулярнішим електронним сервісом ДПС залишається Електронний кабінет, в якому створені умови для всіх категорій платників щодо простого і зрозумілого процесу подання звітності, отримання інформації з реєстрів, комунікації з податковою службою (понад 100 сервісів).

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою cabinet.tax.gov.ua, а також через вебпортал ДПС.

Так, зокрема, все більше платників віддають перевагу такому сервісу, як   подання податкової звітності в електронному вигляді. 

В цілому, по Одеській області, за період з червня по листопад 2021 року до подання звітності засобами телекомунікаційного зв’язку долучилися 14 670 платників, які раніше не звітували.

Також, для отримання достовірної та оперативної інформації стосовно податків та зборів, Головне управління ДПС в Одеській області пропонує підписатися на Telegram-канал Державної податкової служби України (https://t.me/tax_gov_ua).

З повним переліком електронних сервісів ДПС можна ознайомитися за посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi/elektronni-servisi-/.