Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щотижнева апаратна нарада в Одеській ОДА

, опубліковано 16 листопада 2021 о 14:00

Під головуванням голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій були присутні очільник Одеської обласної ради Григорій Діденко, заступники голови та керівники структурних підрозділів Одеської обласної державної адміністрації.

Від податкової служби регіону в нараді взяв участь в. о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Іван Купка.

Учасники обговорили нагальні питання відповідно до порядку денного, зокрема, готовність регіону до складних погодних умов та окреслили заходи із запобігання надзвичайних ситуацій під час осінньо-зимового періоду, у тому числі мінімізації ризиків розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Нагадуємо, що Головним управлінням ДПС в Одеській області забезпечується обслуговування платників податків та надання якісних адміністративних послуг з обов’язковим дотриманням в Центрах обслуговування платників протиепідеміологічних заходів.

З номерами телефонів ЦОП для консультацій та попереднього запису можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС за  посиланням https://od.tax.gov.ua/anonsi-ark/23964.html.

Крім того, на сьогодні, платники податків мають змогу комунікувати з податковою службою в режимі онлайн, залучившись до використання електронних сервісів ДПС, зокрема, Електронного кабінету (cabinet.tax.gov.ua).