Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Погашення боргів із виплати заробітної плати на контролі податківців

, опубліковано 04 жовтня 2021 о 16:46

Сьогодні, 04 жовтня 2021 року в Одеській обласній державній адміністрації відбулася робоча нарада щодо проблемних питань та заходів для погашення боргу із заробітної плати на одному із підприємств морегосподарського комплексу.

У нараді, що пройшла під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Олега Муратова, також взяли участь заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Костянтин Гой, директор Департаменту  економічної політики та стратегічного управління Дмитро Радулов, заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов, начальник Регіонального відділення ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях Олександр Славський, в. о. начальника Чорномосрького міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України Лариса Фурдуй, а також керівництво та представники підприємства.

Учасники заслухали інформацію керівництва підприємства про заходи, які вживаються в напрямі погашення заборгованості із виплати заробітної плати найманим працівникам.

За результатами наради прийняті відповідні рішення, спрямовані на погашення як поточної заборгованості, так і забезпечення своєчасної виплати заробітної плати в майбутньому.