Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Боротьба за спортивну першість одеських податківців в фінальному етапі Спартакіади

, опубліковано 01 жовтня 2021 о 11:00

Історичне місто Львів зустріло команди учасників – переможців першого етапу змагань Спартакіади працівників Державної податкової служби України з різних куточків нашої країни. В першому фінальному етапі змагаються податківці з Львівської, Запорізької, Київської, Одеської, Тернопільської, Вінницької, Івано – Франківської, Дніпропетровської, Черкаської областей та м. Києва. Збірну команду Одещини представили 19 учасників.

Підтримують і підбадьорюють наших спортсменів, з числа вболівальників, у місті Львові, начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська, заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Іван Купка, начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Роман Кириленко, Голова первинної профспілкової організації працівників Головного управління ДПС в Одеській області Ольга Максімова та колеги з різних структурних підрозділів.

Одеська збірна, враховуючи результати регіональних змагань та відповідно до розподілу, змагається в команді групи «А» з колегами – суперниками Львівської, Запорізької, Київської та Тернопільської областей, виборюючи перемогу в спортивних протистояннях з футболу, волейболу та настільного тенісу.

Урочисту церемонію відкриття змагань на стадіоні «Арена Львів» розпочато!

Керівництво та податківці Одещини бажають нашій команді, котра з гордістю представляє податкову службу регіону, примножуючи спортивну славу області, впевненості у власних силах, запеклої  боротьбі, витривалості та неймовірних вражень.

Віримо в вашу перемогу!