Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини взяли участь в онлай-вебінарі з експертами НАДС та УШУ

, опубліковано 23 вересня 2021 о 11:12

За участі начальника управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Романа Кириленка та фахівців структурних підрозділів даного управління було проведено зустріч в форматі онлайн - вебінару тренінгового центру Української школи урядування за участі експертів Національного агентства України з питань державної служби на тему: «Визначення результатів оцінювання службової діяльності державних службовців: алгоритм дій», в ході якого були висвітлені актуальні питання та обговорені аспекти щорічного оцінювання службової діяльності державних службовців.

Учасники обговорили ключові елементи процесу оцінювання діяльності державних службовців, розглянули єдині підходи до змісту, форми та методів підвищення кваліфікації публічних службовців.

Разом з тим, в ході заходу, було обговорено нюанси визначення результатів виконання завдань, алгоритм дій для всіх учасників процедури.

Такий формат роботи дозволяє на прикладах розглянути та зрозуміти ключові елементи процесу оцінювання діяльності державних службовців та отримати кваліфіковані й ґрунтовні відповіді на питання щодо діяльності органів державної влади.