Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків! Графік роботи Центрів обслуговування платників

, опубліковано 20 вересня 2021 о 16:57

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що відвідування Центрів обслуговування платників та інших місць надання адміністративних послуг здійснюється за наступним графіком роботи:

понеділок – четвер з 8.00 год.  до 17.00 год., у п’ятницю – з 8.00 год. до 15.45 год.,  обідня перерва з 12.00 год. до 12.45 год. 

Звертаємо увагу, що встановлено приорітетний час прийому громадян похилого віку та осіб з інвалідністю: понеділок – п’ятниця з 10.00 год до 12.00 год.

Крім того, Головне управління ДПС в Одеській області рекомендує платникам утриматися від відвідування ЦОП без нагальної потреби.

Використовуючи дистанційне спілкування (онлайн або поштою) з податковою службою за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету, платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Електронний кабінет працює цілодобово (24 години на дату кожного календарного дня), крім часу, необхідного для його технічного обслуговування.

Нагадуємо, що в Одеській області податковими органами послуги платникам податків надаються в 34-х місцях надання адміністративних послуг, а саме в:

1. Головному управлінні ДПС в Одеській області:

- видача ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами (м. Одеса, Старобазарний сквер, 3);

- отримання картки платника податків або відомостей з Державного реєстру іноземцями та особами без громадянства (за умови наявності необхідних документів) (м. Одеса, Французький бульвар, 7, каб.110).

2. 23-х Центрах обслуговування платників, створених при державних податкових інспекціях. З адресами їх місцезнаходження та графіком роботи можна ознайомитися в банері «Центри обслуговування» субсайту Територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС за посиланням https://od.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

В Центрах обслуговування платників надаються адміністративні послуги (видача довідок та дозвільних документів, здійснення послуг з реєстрації), здійснюється приймання звітності, вхідної кореспонденції, надання електронних довірчих послуг (за адресами м. Одеса, вул. Ланжеронівська, 15 та вул. Стовпова, 17, а також м. Ізмаїл, вул. Кишинівська, 3), доступ до електронних сервісів та інших послуг (облік платників, проведення звірки, надання консультацій). Повний перелік адміністративних послуг, а також бланки та зразки заяв для надання відповідних послуг розміщені на субсайті Територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС у розділі «Адміністративні послуги».

3. 9-ти державних податкових інспекціях, при яких ще не створено Центри обслуговування платників.