Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За матеріалами податкової служби Одещини, в регіоні виявлено 642 неоформлених працівника

, опубліковано 15 вересня 2021 о 12:58

«З початку проведення інспекційної кампанії (з липня поточного року) Головним управлінням ДПС в Одеській області до Головного управління Держпраці в Одеській області передано інформацію щодо можливих порушень податкового законодавства (в частині укладення договорів та оформлення трудових відносин з працівниками) по 140 суб’єктам господарювання», - повідомив, під час інтерв’ю, в. о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Іван Купка.

За результатами опрацювання наданої інформації, Головним управлінням Держпраці в Одеській області проведено 111 інспекційних відвідувань за результатами яких виявлено 642 неоформлених працівників та додатково оформлено трудові відносини з 126 працівниками.

Крім того, за матеріалами перевірок Головного управління ДПС в Одеській області, Головним управлінням Держпраці в Одеській області накладено штрафні санкції на суму 9,1 млн гривень.

«В рамках взаємодії з територіальним підрозділом Держпраці, проведення спільних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці, Головним управлінням ДПС в Одеській області продовжується аналітична робота щодо встановлення ймовірних ризиків використання найманої праці платниками податків без оформлення трудових відносин», - наголосив Іван Купка.

Шановні роботодавці!

Не чекайте на візит контролюючих органів!

Не задекларована праця є порушенням законодавства!

Укладайте трудові договори із працівниками та розвивайте свій бізнес прозоро!