Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов взяв участь в нараді обласної державної адміністрації

, опубліковано 14 вересня 2021 о 15:29

В Одеській обласній державній адміністрації відбулась чергова апаратна нарада.

У заході, під головуванням очільника Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького також взяли участь керівники структурних підрозділів Одеської обласної державної адміністрації, заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Учасники засідання розглянули, зокрема, питання соціально-економічного розвитку Одеської області, у тому числі за рахунок коштів субвенцій державного бюджету та коштів, передбачених для реалізації завдань і заходів державних програм.

Вагомим джерелом фінансування програм соціально-економічного розвитку територіальних громад та Одеського регіону в цілому є місцеві податки та збори.  

Саме ці питання є предметом обговорення на спільних зустрічах (засіданнях, робочих групах та комісіях) податківців та органів місцевого самоврядування.

Так, зокрема, керівництвом Головного управління ДПС в Одеській області на постійній основі здійснюються виїзди до територіальних громад під час яких, надається інформаційна та консультаційна підтримка в питаннях формування податкової складової доходів бюджетів (сплати податку на майно, електронної взаємодії з органами ДПС, виведення заробітних плат з «тіні» тощо).