Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Завершився перший етап Спартакіади працівників Державної податкової служби України

, опубліковано 10 вересня 2021 о 20:48

В загальному заліку першого етапу Спартакіади працівників Державної податкової служби України, що пройшла на Черкащині, одеський регіон представили найкращі представники своєї справи, справжні професіонали, котрі гідно показали свої спортивні досягнення  і посіли II призове місце в загальному командному заліку.

Податківці області показали справжнє прагнення до перемоги. Ігри видались цікавими та захоплюючими. Наші працівники самовіддано виборювали перемогу серед команд колег. Вагомою підтримкою для наших спортсменів була присутність вболівальників як безпосередньо поруч, так і за межами змагань, котрі надавали наснагу та віру в себе представникам нашого регіону.

Начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська та весь великий колектив податкової Одещини щиро вітають учасників змагань та дякують за чудовий результативний підсумок сьогоднішнього етапу ігор.  

Для Одещини участь в спортивних змаганнях вже стала доброю традицію, про що свідчать змагання минулих років, в котрих наші працівники постійно брали активну участь та перемагали.

Дякуємо нашим колегам з Вінницької, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Херсонської областей, Автономної Республіки Крим та  м. Севастополь та міжрегіональних управлінь ДПС по роботі з великими платниками податків за змагання та незабутні враження. А Черкащині висловлюємо слова вдячності за організацію та гостинність.

Наразі наша збірна готується до наступного етапу Спартакіади, котрий відбудеться у місті Львові.

Бажаємо вдалих результатів нашим колегам та віримо в вашу перемогу!