Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини обговорили питання проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування

, опубліковано 03 вересня 2021 о 16:00

Онлайн-нарада з начальниками та фахівцями державних податкових інспекцій Головного управління ДПС в Одеській області пройшла під головуванням заступника начальника Головного управління ДПС в Одеській області Анатолія Бондаренка за участі  керівництва управління електронних сервісів, управління інфраструктури та бухгалтерського обліку Головного управління ДПС в Одеській області.  

Учасники обмінялися досвідом щодо належної організації роботи, спрямованої на якісне інформування громадян з питань подання одноразової (спеціальної) добровільного декларування, напрацювали плани заходів із залучення населення до декларування, організаційних питань зі створення відокремлених пунктів реєстрації електронних довірчих послуг, а також взаємодії з територіальними громадами регіону.

Анатолій Бондаренко наголосив, що створення сприятливих умов для платників податків є запорукою ефективного проведення кампанії щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Нагадуємо, що добровільне декларування громадянами своїх активів  розпочалося з 01 вересня 2021 року та триватиме до 01 вересня 2022 року.

Громадяни, які виявили бажання задекларувати доходи мають змогу звернутися до фахівців, відвідавши Центри обслуговування на місцях та отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання, або ж отримати інформаційну підтримку в телефонному режимі.

Крім того, з відповідями на найбільш актуальні питання, формою декларація, інформацією щодо ставок збору, покроковою інструкцією подання декларації можна ознайомитися в банері «Одноразове добровільне декларування» за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

Номери телефонів працівників органів ДПС, які здійснюють надання консультацій з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування  розміщені за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/zvorotniy-zvyazok/.