Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини привітали вихованців школи - інтернату №7 з Днем знань

, опубліковано 01 вересня 2021 о 14:18

За доброю традицією 1 вересня на урочистості з нагоди Дня знань до вихованців школи - інтернату №7 завітали заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов та Голова первинної профспілкової організації в Одеській області Ольга Максимова.

Володимир Попов привітав педагогічний колектив школи - інтернату №7, школярів та їх батьків з початком нового навчального року, побажав учням всім міцного здоров’я, успіхів у навчанні, а вчителям терпіння та натхнення зробити навчальний процес цікавим і продуктивним. 

Пріоритетом в роботі податківців регіону залишається надання допомоги дітям, які потребують особливої уваги та піклування.

«Вихованці школи-інтернату, як ніхто, потребують тепла та турботи і наше завдання всіляко їх підтримувати, адже діти – це наше майбутнє», - зазначив Володимир Попов.

Із словами вдячності до гостей звернулася директор школи – інтернату №7 Ольга Граугер зазначивши, що саме завдяки підтримці податкової служби області наші діти не залишаються поза увагою. Адже, ніщо так не тішить погляд, як усмішки дітей, у них стільки щирості та довіри.

Керівництвом податкової служби Одещини спільно з профспілковою організацією й надалі втілюватимуться заходи, направлені на підтримку та надання всебічної допомоги.