Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Володимир Попов взяв участь в засіданні Одеської обласної тристоронньої соціально-економічної ради

, опубліковано 12 серпня 2021 о 10:23

В Одеській обласній державній адміністрації відбулось відкрите засідання Одеської обласної тристоронньої соціально – економічної ради з питань підтримки регіональних підприємств Одеської області.

У засіданні, яке відбулось під головуванням голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького, взяли участь заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Костянтин Гой, заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов, Голова правління Об’єднання організацій роботодавців Одеської області Костянтин Журавель та голова Федерації профспілок Одеської області В’ячеслав Буратинський.

Під час засідання Костянтин Журавель презентував знак по підтримці регіональних підприємців Одеської області – «Вироблено на Одещині», що є унікальним проектом з презентації та підтримки бізнесу Одеської області, який розроблено з метою підвищення впізнаванності бренду регіону та підприємств області серед споживачів товарів, робіт та послуг.

Одним із критеріїв отримання знаку є своєчасне та у повному обсязі сплата юридичною або фізичною особою - підприємцем податків, зборів, платежів до бюджету Одеської області, міст обласного значення або територіальних громад Одещини згідно чинного законодавства.

У Головному управлінні ДПС в Одеській області наголошують, що сумлінна сплата податків та зборів до бюджетів всіх рівнів є запорукою подальшого соціально-економічного розвитку Одеської області та підвищення добробуту громадян.