Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Започаткували власну справу за сім місяців поточного року 14,8 тис платників податків Одеського регіону

, опубліковано 04 серпня 2021 о 09:46

На обліку в податковій службі Одещини станом на 01.08.2021 року перебувають 236,1 тис платників, з них 138,6 тис фізичних осіб – підприємців та 97,5 тис юридичних осіб. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість платників податків в цілому зросла на 4,3 тис юридичних та фізичних осіб – підприємців.

З них, протягом січня - липня поточного року, на облік в органах податкової служби регіону взято 14,8 тис платників податків (12,3 тис фізичних осіб-підприємців та 2,5 тис юридичних осіб).

Із загальної кількості платників податків, які перебувають на обліку в Головному управлінні ДПС в Одеській області, платниками податку на додану вартість є 17,5 тис суб’єктів господарювання, з яких, 16,4 тис юридичних та 1,1 тис фізичних осіб – підприємців.

З метою вдосконалення зовнішньої комунікації з платниками податків та зростання їх кількості податкова служба Одещина вдосконалює підходи щодо зручних та доступних сервісів для платників.

Повний перелік електронних сервісів ДПС розміщено на вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi/.

Більше інформації на ресурсах Головного управління ДПС в Одеській області:

субсайт територіальних органів ДПС в Одеській області

https://od.tax.gov.ua

Faceboook Головного управління ДПС в Одеській області

https://www.facebook.com/tax.odesa/

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot та підписуйтесь на офіційні канали податкової служби Telegram - t.me/tax_gov_ua, на офіційні сторінки Державної податкової служби України:

Facebook - fb.com/TaxUkraine, YouTube - youtube.com/TaxUkraine.