Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник податкової служби Одещини взяла участь в засіданні колегії обласної державної адміністрації

, опубліковано 03 серпня 2021 о 17:10

Засідання, що відбулося в онлайн-режимі, пройшло під головуванням голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького.

Члени Колегії та учасники засідання розглянули питання щодо стану будівництва доріг в Одеській області, заходи з питань безпеки життєдіяльності, охорони праці, пожежної і техногенної безпеки, цивільного захисту, профілактики травматизму в закладах освіти області тощо.

Також, увага була приділена заходам з наповнення місцевих бюджетів Одеського регіону та залучення резервів сплати податків і зборів.

Так, за сім місяців поточного року платниками податків Одеського регіону до місцевих бюджетів сплачено 10,1 млрд грн, що на 26,6 відс або на 2,1 млрд грн більше ніж за аналогічний період минулого року.

Серед основних джерел формування бюджету залишаються податок на доходи фізичних осіб - 6,1 млрд грн, податок на майно - 2,0 млрд грн та єдиний податок - 1,5 млрд гривень.

Головне управління ДПС в Одеській області дякує платникам за сумлінне виконання зобов’язань перед бюджетами всіх рівнів та високий рівень соціальної відповідальності, адже своєчасно та у повному обсязі сплачені податки є запорукою ефективного соціально-економічного розвитку регіону та держави в цілому.