Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційні ресурси ДПС

, опубліковано 29 липня 2021 о 12:57

Для зручності і комфорту платників при взаємодії з податковими органами Державна податкова служба України створила та продовжує розвивати електронні сервіси для надання максимальної кількості послуг.

Одним із таких сервісів є «InfoTAX», який дає можливість платникам податків отримувати інформацію з 20 сервісів ДПС за допомогою месенджерів Telegram та Viber. Чат бот «InfoTAX» дозволяє платникам податків отримувати нагадування щодо подання звітності та сплати; новини; відповіді на актуальні питання та багато корисної інформації.

Також за допомогою сервісу «InfoTAX» платники податків мають можливість спілкуватися з податковою службою дистанційно: http://t.me/infoTAXbot

Для доступу до цього сервісу необхідно у відповідному месенджері (Telegram, Viber) знайти «InfoTAX», у якому перейти за посиланням до Електронного кабінету для ідентифікації.

Крім того, платники податків мають можливість скористатись інструкцією з підключення до чат-боту на YouTube за посиланням: http://bit.ly/2VxyEoe

Ще на YouTube-каналі ДПС розміщені відео-уроки про роботу в «Електронному кабінеті». У соціальній мережі Facebook  розміщено матеріали щодо переваг електронних сервісів  та заходів, які необхідно здійснити платникам податків  для подальшого подання звітності до контролюючих органів засобами телекомунікаційного зв’язку.

На сайтах Державної податкової служби України і Головного управління ДПС в Одеській області, на сторінках Державної податкової служби України і Головного управління ДПС в Одеській області у соціальній мережі Facebook також розміщуються корисна інформація і роз’яснення та матеріали щодо актуальних питань.

Для швидкого переходу на сайти можна скористатись відповідним QR-кодом, зчитуючи його за допомогою смартфона.

Розвиток електронних сервісів ДПС значно скорочує необхідність відвідування Центрів обслуговування платників, спрощує та пришвидшує роботу платників, підвищує зручність і комфорт при взаємодії платників з податковими органами.

Користуйтеся електронними сервісами ДПС!