Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників податків!

, опубліковано 22 липня 2021 о 13:30

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що для зручності Державна податкова служба України, відповідно до п.42 прим. 1.2 ст. 42 прим. 1 Податкового кодексу України від 02.12.2010 №2755-VI (із змінами та доповненнями), надає можливість платникам засобами телекомунікаційного зв’язку самостійно здійснювати звірки розрахунків з державним і місцевими бюджетами та отримати документ, що підтверджує стан розрахунків, який формується автоматизовано шляхом вивантаження відповідної інформації з Електронного кабінету із накладенням кваліфікованого електронного підпису посадової особи контролюючого органу та кваліфікованої електронної печатки контролюючого органу.

Для отримання вказаних сервісів ДПС платнику необхідно перейти за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/ до Електронного кабінету або через офіційний вебпортал ДПС.

Для подання запиту на отримання витягу про стан розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС в приватній частині Електронного кабінету платнику податків  необхідно:

КРОК 1: потрапити до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету через ідентифікацію з використанням електронного цифрового підпису будь-якого надавача електронних довірчих послуг;

КРОК 2: перейти в меню «Заяви, запити для отримання інформації» та обрати потрібну форму документу - «Запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС» (код форми «J/F1300204 залежно від типу платника: юридична чи фізична особа);

КРОК 3: форма Запиту заповнюється автоматично відповідно до реєстраційних даних платника податків;

КРОК 4: підписати та надіслати Запит;

КРОК 5: отримати витяг за результатами обробки у вкладці «Вхідні документи» меню «Вхідні/вихідні документи».

Наведена інформація відображається станом на момент звернення та містить відомості по кожному виду платежу.

Звертаємо увагу, що підтвердженням подання в ДПС Запиту є отримання платником податків Квитанції в електронному вигляді, в якій зазначено дату та номер реєстрації відповідного запиту. 

У разі виникнення питань з приводу користування Електронним кабінетом платники податків мають можливість ознайомитися з кожним розділом сервісу у вкладці «Допомога»  або звернутися до ДПС за телефоном Контакт – центру 0 800 501 007.